Locatie

Ons troephuis genaamd ʻOnveranderdʼ is gelegen in de Munnikenpolder te Leiderdorp. De Munnikenpolder is een recreatiegebied in het Groene Hart dat nog volop in ontwikkeling is. Het troephuis is gelegen aan het water en er is voldoende speelruimte voor scouts. Direct aan ons gebouw gelegen is een ruime plas. Deze plas staat in verbinding met de Wijde Aa, het Braassemermeer en de Kagerplassen door middel van de Oude Rijn en de Does.


In de buurt zijn allerlei activiteiten te doen. Zo is er via een brug op 10 minuten loopafstand zwembad de Does, winkelcentrum het Winkelhof en de Houtkamp, een groot park waar leuke spellen en activiteiten kunnen worden uitgevoerd. Ook zijn er goede verbindingen met Leiden en de rest van de regio. Op enkele minuten lopen staat een bushalte die u naar Leiden Centraal kunt brengen. Ook zijn er ruime parkeermogelijkheden voor zowel de auto als voor fietsen. Ook met de boot bij het gebouw komen is geen probleem, er zijn aanlegsteigers aanwezig waar ook door huurders aangelegd kan worden. Ook zijn we bezig met het bouwen van een uitkijktoren die over de hele Munnikenpolder uitzicht biedt.

Het troephuis zelf is anno 2005 gebouwd en beschikt over een ruime centrale hal met daaraan 9 grote lokalen waarvan 4 voor het verhuur zijn (bij grotere groepen is het mogelijk om meer lokalen te huren in overleg), een keuken, 3 toiletruimtes, een mindervalidetoilet en 4 douches. Elk lokaal huisvest op zaterdag een scoutingonderdeel en nadat de opkomst voorbij is kunnen de leidingsleden nog naborrelen in de Stam.

Foto's
De Munnikenpolder
dinsdag 25 juli 2017
Wat & waar in Leiderdorp en omgeving

Met dank aan Bas Crama

Documenten
Kaart Terrein [A4]
Huren bij VaDeDo?

Huren bij VaDeDo? Kijk voor beschikbaarheid en voorwaarden op onze verhuurpagina.

Gebouw / Eiland