Stuurboord

De Stuurboord is een van de drie welpen-onderdelen. Elke zaterdagmiddag is er een opkomst van 14.00 uur tot 16.30 uur. Tijdens de opkomst doen wij verschillende spellen, activiteiten en andere leuke dingen in en rondom het troephuis (Onveranderd). Onze groep bestaat uit 30 jongens en meiden met de leeftijd van 7 t/m 11 jaar, ook wel "welpen" genoemd. De welpen zijn onderverdeeld in vier nesten, elk nest bestaat uit ongeveer 7 kinderen waarvan een gids en een helper. Wij hebben de nesten: bruin, grijs, rood en geel.

Een aantal keer per jaar hebben wij speciale opkomsten. Zo hebben wij gedurende het jaar 3 maal een kamp, een uitje, en nog vele andere speciale opkomsten. Bij twee van deze kampen blijven we een weekend slapen op ons gebouw. Het derde kamp is altijd de afsluiter van het seizoen, en dan gaan wij met onze groep tijdens de eerste week van de zomervakantie op kamp naar een locatie in Nederland.

Ons leidingsteam bestaat uit:

Tadé Whenu, Niels Uiterweerd, Ricardo Tutuarima, Rubin Philippart, Ivraina van Soest en Nina Verberne en Lex van den Berg

U kunt ons via email bereiken op: stuurboord@vadedo.nl

Belangrijke informatie

Afmelden

Afmelden is erg belangrijk! Om 14.00 beginnen wij met de opkomst. Als uw kind er niet is en wij geen afmelding hebben ontvangen is dit erg vervelend, want in het ergste geval is er onderweg bijvoorbeeld iets met uw kind gebeurd. Het is dus erg belangrijk dat wij van ieder kind weten als hij of zij een opkomst afwezig is. Daarom vragen wij u op de vrijdag voor de desbetreffende opkomst voor 16.00 uw kind af te melden. Dit kan per email of per sms/WhatsApp. Mocht u om andere redenen, bijvoorbeeld ziekte, pas zaterdag uw kind afmelden, doe dit dan uiterlijk om 13:00 per sms/WhatsApp.

-> Afmelden kan via onderstaande gegevens
Mailen: stuurboord@vadedo.nl
Ricardo Tutuarima, 06-24598033
tussen 19:00 - 21:00 dagelijks / zaterdag tot 12.00uur.

Belangrijke gegevens

Hoofdleiding: Tadé Whenu Tel: 06-361234331

Financieel aanspreekpunt: Ivraina van Soest

Agenda
Geen activiteiten