Gebouw huren

Onze locatie wordt uitsluitend verhuurd voor kampactiviteiten. Onze locatie is niet bedoeld voor evenementen, feesten of borrels. In verband met corona zijn wij op dit moment zeer terughoudend met het verhuren van ons gebouw om zo de gezondheid van onze leden en vrijwilligers te kunnen waarborgen. U kunt natuurlijk altijd een aanvraag doen en wij zullen dan beoordelen of het mogelijk is.

Het troephuis van Van der Does - Liethorp is ook te huur voor andere (scouting)groepen. Als u geïnteresseerd bent of meer informatie wilt over bijvoorbeeld tarieven, kunt u rechts op de pagina de tarieven en algemene voorwaarden bekijken.

Ons troephuis is gelegen aan de Vadedoplas in een landelijke omgeving: de Munnikenpolder in Leiderdorp. De Vadedoplas staat in verbinding met de Does en er zijn goede waterverbindingen met de Wijde Aa, het Braassemermeer en de Kagerplassen. De omgeving is zeer geschikt voor jonge scouts. Een kijkje nemen bij een oude bunker of zwemmen bij het strandje aan de Vadedoplas. Kortom er is zeer veel speelruimte op en rond ons terrein.

De accommodatie is nieuw (2005) Gebouwd en beschikt over een ruime centrale hal met daaraan 9 grote lokalen waarvan 4 voor het verhuur zijn (bij grotere groepen is het mogelijk om meer lokalen te huren in overleg), een keuken, 3 toiletruimtes, een mindervalidetoilet en 4 douches. Elk lokaal huisvest op zaterdag een scoutingonderdeel en nadat de opkomst voorbij is kunnen de leidingsleden nog naborrelen in de Stam.

Adres
Boomgaardlaan 24
2351 CR Leiderdorp

Aanvraagformulier

Bij voorkeur dient u uw aanvraag in via onderstaand formulier. Dan hebben we alle relevante gegevens gelijk bij de hand en kunnen we u snel helpen!

Zaterdagen

Op zaterdagen is ons gebouw doorgaans niet beschikbaar voor verhuur i.v.m. onze eigen opkomsten.

Plattegrond Troephuis

Verhuuragenda

Contact
verhuur@vadedo.nl
Documenten

Geen documenten

Huurprijzen (gebouw)

De tarieven voor 2023 zijn nog niet vastgesteld.

Tarieven 2022

Het huren van het gebouw kost voor scoutinggroepen € 5,15 p.p.p.n. Voor niet-scoutinggroepen is een overnachtingsprijs van € 6,20 p.p.p.n. Voor activiteiten zonder overnachting bedragen de tarieven € 6,20 p.p.p.d. Deze tarieven zijn vastgesteld voor 2022.

Er is sprake van een minimumprijs van €124,00 per nacht.

Deze prijzen zijn exclusief afvalkosten van € 51,50, gebaseerd op een 1 container. Daarnaast is er een borgsom van € 250,00 die indien er geen schade is, weer wordt gerestitutioneerd.

Tarieven 2021

Het huren van het gebouw kost voor scoutinggroepen € 5,00 p.p.p.n. Voor niet-scoutinggroepen is een overnachtingsprijs van € 6,00 p.p.p.n. Voor activiteiten zonder overnachting bedragen de tarieven € 6,00 p.p.p.d. Deze tarieven zijn vastgesteld voor 2021.

Er is sprake van een minimumprijs van €120,00 per nacht.

Deze prijzen zijn exclusief afvalkosten van € 50,00, gebaseerd op een 1 container. Daarnaast is er een borgsom van € 250,00 die indien er geen schade is, weer wordt gerestitutioneerd.

Locatie

Meer informatie over onze locatie staat op de pagina "Locatie".

Bekijk locatie