Gebouw huren

Tussen januari 2024 en mei 2024 is het huren van het gebouw maar beperkt mogelijk, en is in ieder geval de keuken niet beschikbaar i.v.m. verbouwing van de keuken.

Onze locatie wordt uitsluitend verhuurd voor kampactiviteiten. Onze locatie is niet bedoeld voor evenementen, feesten of borrels. U kunt natuurlijk altijd een aanvraag doen en wij zullen dan beoordelen of het mogelijk is.

Het troephuis van de Van der Does Liethorpgroep is ook te huur voor andere (scouting)groepen. Als u geïnteresseerd bent of meer informatie wilt over bijvoorbeeld tarieven, kunt u rechts op de pagina de tarieven en algemene voorwaarden bekijken.

Ons troephuis is gelegen aan de Vadedoplas in een landelijke omgeving: de Munnikenpolder in Leiderdorp. De Vadedoplas staat in verbinding met de Does en er zijn goede waterverbindingen met de Wijde Aa, het Braassemermeer en de Kagerplassen. De omgeving is zeer geschikt voor jonge scouts. Een kijkje nemen bij een oude bunker of zwemmen bij het strandje aan de Vadedoplas. Kortom er is zeer veel speelruimte op en rond ons terrein.

De beschikt over een ruime centrale hal met daaraan 9 grote lokalen waarvan 4 voor het verhuur zijn (bij grotere groepen is het mogelijk om meer lokalen te huren in overleg), een keuken, 3 toiletruimtes, een mindervalidetoilet en 3 douches. Elk lokaal huisvest op zaterdag een scoutingonderdeel en nadat de opkomst voorbij is kunnen de leidingsleden nog naborrelen in de Stam.

Adres
Boomgaardlaan 24
2351 CR Leiderdorp

Zaterdagen

Op zaterdagen is ons gebouw doorgaans niet beschikbaar voor verhuur i.v.m. onze eigen opkomsten.

Plattegrond Troephuis

Alleen de groene ruimtes zijn (afhankelijk van beschikbaarheid en groepsgrootte) beschikbaar voor reguliere verhuur.

Verhuuragenda

Aanvraagformulier

Bij voorkeur dient u uw aanvraag in via onderstaand formulier. Dan hebben we alle relevante gegevens gelijk bij de hand en kunnen we u snel helpen!

Contact
verhuur@vadedo.nl
Documenten
Plattegrond Gebouw
Huurprijzen (gebouw)

De tarieven voor 2025 zijn nog niet vastgesteld.

Tarieven 2024

Dit zijn de tarieven voor huuractiviteiten in 2024. Het huren van het gebouw kost voor scoutinggroepen € 6,20 p.p.p.n. Voor andere groepen is de overnachtingsprijs € 7,40 p.p.p.n. Voor activiteiten zonder overnachting bedragen de tarieven € 7,40 p.p.p.d.

Er is sprake van een minimumprijs van €150,- per nacht. Voor activiteiten zonder overnachting geldt ook de minimumprijs van €150,-.

Deze prijzen zijn exclusief afvalkosten van € 72,50 gebaseerd op een 1 container. Daarnaast is er een borgsom van € 250,- die indien er geen schade is, weer wordt gerestitueerd.

De huur van het gebouw is exclusief gebruik van het eiland, het eiland wordt separaat verhuurd, en kan ook worden meegehuurd.

Locatie

Meer informatie over onze locatie staat op de pagina "Locatie".

Bekijk locatie