Kabouters

Welkom op de pagina van het meisjes onderdeel 'De Kabouters'. Op deze pagina kunt u informatie, brieven en foto's vinden die betrekking hebben op ons onderdeel.

Elke zaterdag komen de meiden van de Kabouters, leeftijd 7 t/m 11 jaar, bijeen in het Kabouter-lokaal. Het leidingsteam zorgt er elke week voor dat er weer iets leuks op het programma staat. Leuke groepsspelen, uitdagende ruil-spellen tot lekker tekenen en knutselen.

Deze 'normale' opkomsten zijn van 14:00 uur t/m 16:30 uur. Buiten de normale opkomsten hebben wij ook andere activiteiten als een uitje, verschillende kampjes en opkomsten waarbij de vaders en / of moeders mee mogen. Kortom, een scouting-jaar vol leuke momenten!

Speciale opkomsten zullen hier ook altijd op de site vermeld worden. Mocht onverhoopt informatie verloren zijn gegaan kunt u dit hieronder terugvinden.

U kunt uw dochter afmelden via mail kabouters@vadedo.nl, of bij Praida. Mocht uw dochter een keer een vriendinnetje mee willen nemen mag dat eigenlijk altijd wel! Wel graag uiterlijk vrijdag laten weten.

Tot zaterdag!

De leiding,
Praida, Bram, Bas, Amber, Bram, Robin en Luka

De kabouters zeggen iets leuks over scouting en meer

Scouting is geweldig. Scouting is leuk. Scouting is leerzaam voor een ander en voor jezelf. - Eva B

De leiding is zorgzaam. Zomerkamp is mijn favoriete kamp. Er zijn leuke spellen. - Eva Z

Ik ben 10 en scouting is de leukste plek op aarde. En wat ik nog kwijt wil: ga op scouting. scouting = cool. - Caitlyn

Scouting is leuk voor jongens en meisjes. Ik hou heel veel van dansen en scouting. Ik ga heel graag naar spanje. - Floor

Scouting is leuk. De leiding is zorgzaam. Er zijn veel leuke onderdelen, maar de kabouters zijn de leukste - Aluette

Vadedo is de beste scouting. De kabouters is het beste onderdeel, het is gezellig hier. Dus kom gezellig bij de Kabo's - Anna

Hoi, ik ben Janine en ben 10 jaar. Ik zit op scouting en paardrijles. Ik ga het liefst op vakantie naar zweden. - Janine

Scouting is cool. De leiding is grappig. De kinderen leren er heel veel over de natuur. - carmen (2018)

Scouting is geweldig! Scouting is leuk. Scouting is leerzaam voor een ander en jezelf. - Penelope

Lipdup
maandag 12 september 2016

Insignes

Beste Ouders

Als uw kind graag een insigne wil halen dan kunt u in het document rechts genaamd 'insignes' kijken welke insignes er zijn.

Alle opdrachten van de insigne onder niveau 1 moeten behaald worden (of een goed alternatief indien niet mogelijk) om de insigne te verdienen.

Laat het zien aan de leiding en je ontvangt je insigne!

Groetjes,

de Kabouter leiding

Agenda
Geen activiteiten
Contact
kabouters@vadedo.nl
Documenten
Insignes
Hitcounter
Hit Counter