header/img-3472-final.jpg

Agenda

- geen activiteiten -

Kabouters

Welkom op de pagina van het meisjes onderdeel 'De Kabouters'. Op deze pagina kunt u informatie, brieven en foto's vinden die betrekking hebben op ons onderdeel.

Elke zaterdag komen de meiden van de Kabouters, leeftijd 7 t/m 11 jaar, bijeen in het Kabouter-lokaal. Het leidingsteam zorgt er elke week voor dat er weer iets leuks op het programma staat. Leuke groepsspelen, uitdagende ruil-spellen tot lekker tekenen en knutselen.

Deze 'normale' opkomsten zijn van 14:00 uur t/m 16:30 uur. Buiten de normale opkomsten hebben wij ook andere activiteiten als een uitje, verschillende kampjes en opkomsten waarbij de vaders en / of moeders mee mogen. Kortom, een scouting-jaar vol leuke momenten!

Speciale opkomsten zullen hier ook altijd op de site vermeld worden. Mocht onverhoopt informatie verloren zijn gegaan kunt u dit hieronder terugvinden.

U kunt uw dochter afmelden via mail kabouters@vadedo.nl, of bij Rutger Vollenberg. Mocht uw dochter een keer een vriendinnetje mee willen nemen mag dat eigenlijk altijd wel! Wel graag uiterlijk vrijdag laten weten.

Tot zaterdag!

De leiding,
Rutger Vollenberg, Tim Brienen, Praida van Soest, Bram Kerkhoffs, Bas Aarnink en Amber Ooms

Lipdup

  • maandag 12 september 2016

Insignes

Beste Ouders

Als uw kind graag een insigne wil halen dan kunt u in het document rechts genaamd 'insignes' kijken welke insignes er zijn.

Alle opdrachten van de insigne onder niveau 1 moeten behaald worden (of een goed alternatief indien niet mogelijk) om de insigne te verdienen.

Laat het zien aan de leiding en je ontvangt je insigne!

Groetjes,

de Kabouter leiding