Onze avonturen op zomerkamp
Scorebord op zomerkamp
Kampvuurtje met zelfgemaakte broodjes
Groepsfoto zomerkamp

Agenda

- geen activiteiten -

Bakboord

Beste welpen, ouders en geïnteresseerden,

Welkom op de pagina van de Bakboord! Wij zijn een jongens onderdeel die elke zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur samen komen op het clubgebouw in Leiderdorp. Wij zijn een groep met 28 jongens van 7 tot 11 jaar. De groep wordt geleid door 5 leidingsleden. De jongens die lid zijn bij ons heten welpen, en worden verdeeld over 4 nesten. Elk nest bestaat op deze manier uit ongeveer 7 jongens. Deze nesten hebben verschillende kleuren; bij ons zijn dat: grijs, rood, bruin en zwart.

Tijdens de opkomsten doen wij allerlei verschillende spellen, opdrachten en vele andere activiteiten. Een aantal keer per jaar hebben wij speciale opkomsten. Zo hebben wij gedurende het jaar een uitje, 3 maal een kamp en nog veel meer speciaals. Twee van deze kampen blijven we een weekend slapen op ons gebouw en het derde kamp is de afsluiter van het seizoen, en dan gaan wij met onze groep een week op kamp op een andere locatie in Nederland!

Ons leidingsteam bestaat uit:
Ewout van Maarle, Marijn Kerkhoffs, Sander Bonte, Erik van Lieshout en Larissa Brienen.

Belangrijke informatie

Afmelden
Afmelden is erg belangrijk! Om 14.00 beginnen wij met de opkomst. Als uw kind er niet is en wij geen afmelding hebben ontvangen is dit erg vervelend. In het ergste geval is er onderweg iets met uw kind gebeurd. Wij zullen zo veel mogelijk u proberen te bellen als uw kind er zonder afmelding niet is. Dit kost ons tijd tijdens de opkomst en dat is zonde. Als er brand is tellen wij de kinderen en weten wij door afmelding wie er niet is. Het is dus erg belangrijk dat wij van ieder kind weten dat hij een opkomst afwezig is. Daarom vragen wij u op de vrijdag voor de desbetreffende opkomst voor 16.00 uw kind af te melden. Dit kan per email of per sms/WhatsApp. Mocht u om andere redenen, bijvoorbeeld ziekte, pas zaterdag uw kind afmelden, doe dit dan voor 14.30 per sms/WhatsApp.

Afmelden gebeurd via de akela

Akela
Ewout van Maarle
06-55796444
bakboord@vadedo.nl

Financieel aanspreekpunt
Erik van Lieshout
NL33 INGB 0704 0852 75 - Hr A P Schilders en/of E van Maarle

Uniformen en accesoires kunt u online bestellen op http://www.scoutshop.nl/

Zomerkamp 2016

  • woensdag 7 september 2016

Zomerkamp 2015

  • dinsdag 1 september 2015

Zomerkamp 2014

Lavinia heeft van alle filmpjes die gemaakt zijn op zomerkamp een grote film gemaakt!

  • vrijdag 14 november 2014

Contact

Het e-mailadres van de bakboord is bakboord@vadedo.nl

Documenten

- geen documenten -

Zomerkamp

Beste ouders en kinderen. Na een lange nacht slapen ben ik met een heel erg trots gevoel wakker geworden. Niet alleen ben ik trots op de kinderen die zich stuk voor stuk geweldig hebben gedragen, maar ook op de leiding die dit kamp naar een uitzonderlijk hoogte hebben gebracht. Ik ga nog weken nagenieten van het vertellen van alle verhalen die op kamp zijn ontstaan. Ik hoop dat alle kinderen nieuwe vrienden hebben gemaakt en dat deze vriendschappen nog jaren zullen duren. Ik heb mijn huidige vrienden allemaal te danken aan scouting en hoop dat voor jullie ook zo zal zijn. Verder wil ik alle rijouders bedanken, zonder uw waren we nooit in Emmeloord aangekomen. Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie. Tot 3 september 14.00 uur. Mvg Bram Schilders en de rest van het fantastische leidingsteam